Rycket i tredje perioden avgjorde för MODO
Publicerad: 2018-09-23
MODO gjorde ett ryck i den tredje perioden och det blev avgörande när Almtuna besegrades i hemmapremiären.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

MODO vann hemmapremiären i Fjällräven Center mot Almtuna och det var ett ryck i den tredje perioden som avgjorde matchen.

Inom loppet av exakt en minut i slutet av den första perioden tog MODO ledningen med 2-0 efter mål av Johan Eriksson och Kalle Jellvert, men Almtuna utjämnade i mittperioden där Tony Mårtensson först reducerade och där Victor Rollin-Carlsson sedan kvitterade.

2-2-läge inför sista perioden - så satte MODO in sitt segerryck.

Tommy Enström sköt 3-2 en bit in i slutakten och drygt två minuter senare ökade skarpskytten Patrik Karlkvist på till 4-2.

Almtuna kom inte närmare än en reducering av Viktor Hertzberg med knappt fem minuter kvar att spela.

MODO har därmed inlett säsongen med två raka segrar.