Grym vändning grundade ny BIK-seger
Publicerad: 2019-10-16
Karlskoga svarade för en mäktig vändning i den sista perioden och kunde till slut besegra Södertälje med 4-3.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

NOTERAT

» Södertälje ledde med 3-1 efter 50 minuters spel, men det räckte inte till seger. Karlskoga gjorde 2-3 genom Lukas Pilö och 3-3 genom Jesper Kokkonen innan Nikola Pasic med fem minuter kvar satte 4-3. BIK:s tre mål i slutperioden kom på mindre än fyra minuter.

» Nikola Pasic är i fin form. BIK-junioren svarade för tre assist senast, och gjorde nu ett mål och en assist. Målet betydde 4-3 och blev matchvinnande.

» Södertälje åkte på tredje raka förlusten och har bara vunnit en av de sex senaste matcherna.