HockeyAllsvenskan LIVE & PLAY

9 september 2014 13:00

Tidigare säsonger har man kunnat se matcher i HockeyAllsvenskan som pay per view under namnet HockeyAllsvenskan Play. Till kommande säsong delar vi upp och förtydligar våra videotjänster.


Nyhet: HOCKEYALLSVENSKAN LIVE och HOCKEYALLSVENSKAN PLAY!

HockeyAllsvenskan Live Nytt för i år är HockeyAllsvenskan Live. HockeyAllsvenskan Live är namnet på det som utgör våra livesändningar på webben som pay-per-view, här visas fyra matcher från varje omgång.

För att se aktuella Live matcher besök http://live.hockeyallsvenskan.se.

Nytt för i år är att det kommer att finnas en bemannad support under matcherna som nås via ett formulär på live.hockeyallsvenskan.se/support.

Även repriser av vissa livesändningar kommer finnas på Live-kanalen.

HockeyAllsvenskan Play
HockeyAllsvenskan Play är namnet på det som utgör klipp som inte visas live, till exempel målklipp och höjdpunkter från ligans samtliga matcher i efterhand, samt intervjuer och reportage kopplade till HockeyAllsvenskan.

För att se dessa Play klipp besök http://play.hockeyallsvenskan.se.

TV-avtal Samtliga matcher i HockeyAllsvenskan sänds på någon plattform:

* Viasat sänder två matcher från varje omgång. Matcherna visas på Viasat Hockey eller TV10 samt på Viaplay.

* Aftonbladets webb-kanal S24 sänder en match per omgång som pay-per-view och abonnemang.

* HockeyAllsvenskan Live sänder fyra matcher per omgång.

Vilken kanal som sänder vilken match kan du se i spelschemat: http://www.hockeyallsvenskan.se/statistik/spelschema/.

Abonnemang för sitt lag?
Vi erbjuder inte abonnemang och anledningen är att Viasat väljer först vilka två matcher de skall sända, därefter delas matcherna upp mellan S24 och HockeyAllsvenskan Live. Det gör att vi inte kan garantera hur många matcher som ditt favoritlag kommer att visas på HockeyAllsvenskan Live.

Ny design
I helgen fräschades hockeyallsvenskan.se upp och fick en ny design. Navigeringen är densamma - men layouten har skärpts till och läsbarheten har ökat. Den stora nyheten är att sajten nu anpassas beroende på vilken plattform du använder. Surfar du in på mobiltelefonen eller surfplattan så får du en anpassad sida med enklare och bättre navigering.