Unibet presenterar Hockeykvalet 2020

3 februari 2020 14:00

En månads hockeyfest där drömmar kan bli verklighet. Unibet presenterar Hockeykvalet 2020 där lagen i HockeyAllsvenskan jagar avancemang till SHL.


HockeyAllsvenskan är drömmarnas liga och den största drömmen är att avancera till högsta serien SHL.

Ifjol lyckades både Leksand och Oskarshamn ta klivet upp.

Vilka lyckas i år?

Unibet presenterar Hockeykvalet 2020 som precis som de senaste åren avgörs genom fyra delmoment: finalen, slutspelsserien, playoff och direktkvalen till SHL.

Hockeykvalet 2020 avgörs under mars och april där två lag från SHL och åtta lag från HockeyAllsvenskan gör upp om två SHL-platser.

– Unibet är väldigt stolta över att sponsra svensk hockey. HockeyAllsvenskan är svenska folkets liga och därför ville vi också göra Hockeykvalet 2020 till något speciellt. Det är under kvalet som allt ställs på sin spets, och det är ett ypperligt tillfälle att hylla spelarna för deras prestationer. Det gör vi, bland annat, med Guldtröjan. Samtidigt vill vi även hylla fansen – de som håller på sitt lag i med- och motgång. Vi kommer att bidra med en ny tävlingsaktivitet som vi är övertygade om kommer skänka ännu mer spänning till Hockeykvalet, säger Anders Falk, Strategic Sponsorship Manager på Unibet.

– Vi är oerhört glada för Unibets engagemang i Hockeykvalet 2020. Det ger oss en möjlighet att utvecklas och skapa nya oförglömliga ögonblick. För HockeyAllsvenskan har publiken alltid varit i fokus varför det är extra roligt att även Unibet visar sitt supporterfokus genom att premiera de tre bästa supporterföreningarna med hjälp av spelarna i HockeyAllsvenskan, säger Stephan Guiance, VD på HockeyAllsvenskan.

» Spelschema i Hockeykvalet 2020