Bengtsson och Nermark sist in i Tingsryd
Publicerad: 2018-07-05
Tingsryd har spikat sin trupp. Backen Rasmus Bengtsson och centern Joachim Nermark blir de två sista pusselbitarna.

Tingsryd har varit aktiva med sin trupp senaste dagarna.

Målvakten Andreas Ljunggren och centern Daniel Ljunggren blev klara i början av veckan, Daniel Öhrn kritade under ett nytt avtal för ett par dagar sedan och nu spikar klubben truppen genom att skriva avtal med backen Rasmus Bengtsson och centern Joachim Nermark.

Rasmus Bengtsson har spelat i Karlskoga de två senaste åren och 25-åringen har gjort sammanlagt 281 matcher i HockeyAllsvenskan med Rögle, Västerås, Björklöven och Karlskoga.

– Hade det inte varit för Rasmus är jag inte riktigt säker på att Karlskoga hade rett ut det förra säsongen. Jag tycker han var riktigt bra på slutet när det väl gällde. Han spelar väldigt enkelt, men gör det bra. Är offensivt skillad och kan göra mål, men också servera en hel del mackor, säger Tingsyds sportchef Tomas Bergstrand till smp.se.

Joachim Nermark har spelat i norska Sparta Sarpsborg de två senaste säsongerna där han levererat totalt 33 poäng på 64 matcher. 25-åringen har tidigare spelat allsvenskt med Borås, Rögle, Asplöven och Vita Hästen.

– Joachim är en grym lagspelare. Han är skicklig oavsett i vilken ände av banan han befinner sig i. vi får in en nyttig spelare med bra kvalitet, säger Bergstrand.

Både Bengtsson och Nermark har kritat under ettårsavtal.

» Transfercentralen

Jonas Gustavsson