Matchguide: Fortsätter Christopher Bengtsson glöda?
Publicerad: 2021-03-08
Christopher Bengtsson är glödhet. Södertälje-forwarden har gjort sex mål och tio poäng i de fyra senaste matcherna. Fortsätter han glöda i kvällens rivalmöte mot AIK?

FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

18.00 AIK - Södertälje, Hovet

TABELL

{!B}

VÄRT ATT VETA

{!A}

» Lagen möttes i lördags och då vann Södertälje med 6-2. I säsongens två tidigare möten så har lagen varsin uddamålsseger.

» AIK har förlorat sex av de sju senaste matcherna och har tappat mark i kampen om kvartsfinalplatserna. Laget är åtta i tabellen och har nio poäng upp till sjätteplatsen med bara tolv poäng kvar att spela om, och har dessutom tjugo måls sämre målskillnad än sexan Mora. Tar laget två poäng idag är slutspelsplatsen helt säkrad.

» Södertälje har poäng i fem raka matcher varav fyra slutat med vinst. Laget är just nu fyra i tabellen och en kvartsfinalplats är säkrad, men nu handlar det om att positionera sig så bra som möjligt för att dels få välja kvartsfinalmotstånd, dels få hemmafördel. Seger idag innebär att SSK kliver upp på tredjeplatsen i tabellen.

» Södertäljes Christopher Bengtsson är glödhet. Sedan comebacken efter skada så har han gjort mål i fyra raka matcher, och totalt svarat för sex mål och tio poäng på de där fyra kamperna.

Jonas Gustavsson