Transatlantkedjan blir kvar i Björklöven

30 april 2020 15:30

Kedjan med Justin Crandall, Tyler Vesel och Alex Hutchings har förlängt med Björklöven och blir därmed kvar i klubben även kommande säsong.


Kedjan med Justin Crandall (42 poäng), Tyler Vesel (31 poäng) och Alex Hutchings (48 poäng) var en av HockeyAllsvenskans hetaste enheter ifjol.

Nu har trion valt att förlänga med Björklöven, och kedjan blir således intakt även över kommande vinter.

– Det är en bra dag för Björklöven då vi signar upp en av HockeyAllsvenskans bästa kedjor förra säsongen. De gjorde en otrolig nytta hela säsongen både framåt och bakåt. Jag är supernöjd att alla tre har den här glöden och revanschlusten i sig. De kommer hit för att göra rätt för sig och ta itu med ouppklarade affärer, säger Björklövens sportchef Per Kenttä till klubbens hemsida.

Hutchings vann interna poängligan ifjol, och till hösten inleder han sin fjärde säsong i Löven.

– Jag ser verkligen fram emot att komma tillbaka. Det abrupta slutet av säsongen kändes riktigt tråkigt och jag vet att alla i laget kommer vara ännu mer motiverade nästa säsong med tanke på det. Vår kedja hade riktigt bra kemi redan från början och jag tror att det kommer att bli ännu bättre nästa säsong om vi får fortsätta spela tillsammans.

Crandall spelade i Karlskrona och AIK under sin debutsäsong i HockeyAllsvenskan, och följde upp det med en stark vinter i Löven ifjol.

– Förra säsongen var väldigt speciellt och det slutade på ett olyckligt sätt. När jag lämnade Umeå kände jag att det fanns ouppklarade affärer och det känns fantastiskt att komma tillbaka. Jag är väldigt taggad på att spela framför Sveriges absolut bästa fans igen och ta vid där vi slutade förra säsongen.

Vesel anslöt till Löven en bit in på säsongen, och placerades direkt som center mellan Hutchings och Crandall.

– Det känner mig otroligt laddad och revanschsugen. Jag ser framemot att komma tillbaka till Umeå och Björklöven för att reda ut de ouppklarade affärerna som finns.

Läs mer på Björklövens hemsida

» Transfercentralen - få full koll på silly season!