Slår någon in sig på topplistorna?
Publicerad: 2018-03-01
Tre omgångar återstår av HockeyAllsvenskan - och det krävs en rejäl slutspurt för att någon av årets spelare ska slå sig in på tidernas topplistor.

Tre omgångar återstår av HockeyAllsvenskan och viktiga poäng är på spel i jakten på fortsättningsspel i Svenska Spel Trophy - och samtidigt så når vi upplösningen i spelarnas enskilda statistikkategorier.

Ska någon spelare i år ta sig in på topplistorna över flest poäng, mål och assist under en säsong i HockeyAllsvenskan så krävs dock en rejäl slutspurt.

Emil Molin, MODO, toppar poängligan på 50 poäng och behöver göra tio poäng till för att passera Carl Söderberg som just nu är tia på listan över de spelare som gjort flest poäng under en och samma säsong.

Jonathan Dahlén, Timrå, Thomas Valkvä-Olsen, Södertälje, och Tor Immo, Troja-Ljungby, har alla gjort 23 mål den här säsongen. För att slå sig in bland de tio bästa skyttarna under en enskild säsong måste de upp i 30 gjorda mål.

Marcus Eriksson, Vita Hästen, har svarat för 35 assist den här säsongen - och behöver sju passningspoäng till för att slå sig in på topplistan för flest assist under en säsong.

» Statistik för HockeyAllsvenskan

{!A}

Jonas Gustavsson