100 dagar kvar till seriepremiären!

13 juni 2018 17:00

Idag är det 100 dagar kvar tills HockeyAllsvenskan drar igång igen.


Idag skriver vi 13 juni i kalendern.

Det innebär att det är exakt 100 dagar kvar tills HockeyAllsvenskan drar igång. Premiäromgången spelas fredagen 21 september.

Här har vi samlat ihop ett gäng länkar att ha koll på tills det är dags för pucken att släppas!

SPELSCHEMA

Här hittar ni spelschemat inför kommande säsong. Det går enkelt att sortera ut ditt favoritlags matcher:

» Spelschema 2018/19

FÖRSÄSONG

Innan seriespelet drar igång ska det spelas försäsong. Vi har samlat alla spikade träningsmatcher i ett schema. Det hittar ni här:

» Försäsong 2018

TRANSFERCENTRALEN

Lagbyggena inför kommande säsong pågår fortfarande och det lär värvas spelare hela vägen fram till seriestart. Följ Transfercentralen för att ha koll på allt som händer under silly season.

I vårt transferflöde kan ni lätt och enkelt följa med i nyhetsflödet. Där redovisas alla klara övergångar och kontrakt, men även rykten och spekulationer. Det finns även lättöverskådliga översikter över läget i alla lag.

I Transfercentralen bjuds ni också på analyser av C More-experten Mike Helber och under hela sommaren publiceras intervjuer med intressanta nyförvärv:

» Transfercentralen

GÄSTKRÖNIKOR

Skön läsning är ett skönt tidsfördriv i väntan på nästa säsong.

Gästkrönikorna, som blivit ett populärt inslag, fortsätter över hela sommaren och publiceras som vanligt på måndagar. De flesta av "sommarkrönikörerna" är spikade, och det kommer som vanligt att bjudas på en salig blandning av skribenter och ämnen.

Tidigare krönikor hittar ni här:

» Gästkrönikor