Mattias Karlsson sköt två mål i LIF-segern
Publicerad: 2019-01-12
Veteranbacken Mattias Karlsson dunkade in dubbla mål när Leksand tog en storseger på hemmaplan mot Karlskoga.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Efter två raka förluster så fick Leksand bli ett vinnande lag igen. Dalalaget tog en komfortabel 5-1-vinst på hemmaplan mot Karlskoga.

Mattias Karlsson dunkade in två av målen. Han satte det matchvinnande 2-0-målet i andra perioden och spädde sedan på ledningen till 4-1 i den tredje perioden. Karlsson har nu gjort sex mål den här säsongen, samtliga på hemmaplan.

Oskar Lang spelade också en betydande roll. Han spelade fram till båda Mattias Karlssons strutar och satte dessutom 3-0-målet på egen hand.

Leksand fick även mål från Linus Persson och David Rundqvist, och i kassen räddade Jonas Arntzen 27 av 28 skott och noterade en räddningsprocent på 96,4 %.

Karlskoga hade innan förlusten vunnit två raka matcher.