HockeyAllsvenskan och C More förlänger avtal

2 maj 2019 10:30

HockeyAllsvenskan och C More förlänger avtalet fram till 2026.


HockeyAllsvenskan har sedan 2015 haft ett mycket positivt och bra samarbete med C More och nu tar vi tillsammans nästa steg och går in i en ny era.

Det nya avtalet kommer förutom bättre produktioner ge dels ligan men framför allt de HockeyAllsvenska klubbarna en stabil grund och än bättre förutsättningar för de kommande säsongerna.

– Vi är väldigt nöjda och glada över det här nya avtalet med C More som visat stor vilja att fortsätta att visa Sveriges mest underhållande hockey. Avtalet stärker omedelbart ligan och våra lag men innehåller också många spännande utvecklingsområden under kommande år. Antalet matcher som visas på linjär tv fortsätter att öka markant vilket gör att vår liga når ut ännu bättre till alla hockeysupportrar runt om i Sverige, säger Stephan Guiance, VD för HockeyAllsvenskan.

– HockeyAllsvenskan har utvecklats snabbt de senaste åren och ökar i popularitet. Det känns väldigt bra att fortsatt kunna erbjuda HockeyAllsvenskans samtliga matcher exklusivt på C More och på Sportkanalen, säger Johan Cederqvist, kanalchef sport på C More och TV4.

– I HockeyAllsvenskan kommer publiken alltid först och i vår strävan att vara Sveriges mest omtyckta liga känns det helt naturligt och självklart att förlänga och fördjupa samarbetet med C More som är obestridda marknadsledare inom ishockey. Vi har under flera år sett en fantastisk utveckling både för publiken på arenorna och för tv-tittarna och C More har visat stor vilja att vara med på vår fortsatta resa. Det här kommer gagna ligan, våra partners och framför allt vår publik, säger Gabriel Niklasson, kommersiell chef på HockeyAllsvenskan.

Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2025/2026.