Slutspel i Fantasy Hockey League!

7 mars 2023 09:15

Det drar ihop sig till slutspel i HockeyAllsvenskan - men också i Fantasy Hockey League där du coachar ditt eget lag med allsvenska spelare!


Bara två omgångar återstår av HockeyAllsvenskan innan det är dags för slutspel.

Därmed är det också dags för slutspel i Fantasy Hockey League för HockeyAllsvenskan, fantasy-spelet där du coachar ditt egna allsvenska lag och samlar poäng beroende på hur spelarna presterar i ligan.

Bra att veta inför fantasy-slutspelet:

Spelare som inte är kvar i slutspelet i HockeyAllsvenskan kan inte heller samla poäng i fantasy-spelet, så det gäller att vara aktiv med truppen och laguppställningen. Går du vidare i fantasy-slutspelet så gäller det att hela tiden har spelare i truppen som spelar i HockeyAllsvenskans slutspel. Dels kan du plocka upp spelare från spelarpoolen, dels kan du plocka upp spelare från utslagna fantasy-lag i din liga.

Noterbart är också att varken åttondelsfinalerna eller Playout räknas in i fantasy-spelet, vilket betyder att spelare som spelar åttondelsfinaler eller Playout inte samlar poäng i Fantasy Hockey League för HockeyAllsvenskan.

HockeyAllsvenskan har också en tävling i Fantasy Hockey League. Den coach som lyckas bäst under grundserien vinner en speciellt framtagen statyett och får även träffa tränaren i sitt allsvenska favoritlag.

» Fantasy Hockey League för HockeyAllsvenskan