Lukas Zetterberg förstärker Timrå

26 april 2017 09:30

Timrå presenterade under onsdagen nästa pusselbit in i laget inför den kommande säsongen. Det handlar om forwarden Lukas Zetterberg som närmast kommer från spel med Västerås.


Lukas är från Västerås och har spenderat hela sin karriär i VIK Västerås HK. Han har vandrat från juniorlagen hela vägen upp till seniorlaget som han debuterade för 2014/2015. Där och då blev det tre matcher. Därefter blev det blandat med A-lag och J20 säsongen därpå, där han även var med och vann J20 silver med VIK, till att ta en ordinarie plats under säsongen som var.

Lukas spelar forward och har på sina 74 HockeyAllsvenska matcher gjort 22 (10+12) poäng. Samtliga denna säsong som varit efter att han tagit en ordinarie plats i A-laget. En notering som innebar att han hamnade bland toppen för poängproduktion i Västerås under säsongen. Lukas har även spelat totalt 25 juniorlandskamper i U18, U19 och U20.

– Lukas är en ung och spännande spelare med en stor utvecklingspotential. Trots sin unga ålder har han visat under säsongen som gick att han kan producera på HockeyAllsvensk nivå, säger Kent ”Nubben” Norberg om nyförvärvet till klubbens hemsida.