Håll koll - då har ditt lag ispremiär!

29 juli 2018 09:00

Hockeysäsongen närmar sig och med start på måndag så börjar lagen i HockeyAllsvenskan gå på is. Här är alla ispremiärer!


Då går lagen i HockeyAllsvenskan på is:

AIK
När: 8 augusti
Fakta: AIK-truppen samlas 30 juli men åker direkt på träningsläger på Gotlad. Ispremiären på Hovet, AIK on ICE, sker 8 augusti. Då blir det även mingel, fotografering och autografskrivning.
» Läs mer på AIK:s hemsida

ALMTUNA
När: 4 augusti
Fakta: Almtuna har officiell ispremiär 4 augusti klockan 11.00 i B-hallen i Gränby Ishallar. Precis som förra året så körs en internmatch, skills competition för spelarna och sedan får man också chansen att åka lite skridskor tillsammans med spelarna för att sedan avsluta genom att följa med in i omklädningsrummet och mingla med spelarna och ledarna samt be om autografer.
» Läs mer på Almtunas hemsida

BJÖRKLÖVEN
När: 6 augusti
Fakta: Björklöven har officiell ispremiär 6 augusti klockan 17.00 i T3 Center. Efter träningen bjuds alla barn in på isen för hockeyskoj tillsammans med spelare från herr- och damlag och det bjuds på korv med bröd i samarbete med Bostaden.

KARLSKOGA
När: 2 augusti
Fakta: Karlskoga har officiell ispremiär 2 augusti i Nobelhallen.

KARLSKRONA
När: 13 augusti

LEKSAND
När: 6 augusti
Fakta: Leksand har officiell ispremiär 6 augusti klockan 17.00 i Weda Skog Arena.

MODO
När: 8 augusti
Fakta: MODO har officiell ispremiär 8 augusti i Fjällräven Center.

OSKARSHAMN
När: 30 juli
Fakta: Oskarshamn har ispremiär i Be-Ge Hockey Center den 30 juli med lagpresentation, uppvisning och intervjuer. Efter ispasset är det autografskrivning och träff med spelare och ledare. Starttid är 18:30 och det är fri entré.
» Läs mer på Oskarshamns hemsida

PANTERN
När: 1 augusti

SÖDERTÄLJE
När: 6 augusti
Fakta: Södertälje har ispremiär i Scaniarinken 6 augusti 17.30. Förutom spelarpresentation bjuds det på glass till alla barn och autografskrivning efter träningen.
» Läs mer på Södertäljes hemsida

TINGSRYD
När: 1 augusti
Fakta: Tingsryd har officiell ispremiär 1 augusti klockan 17.00 i Nelson Garden Arena.

VITA HÄSTEN
När: 5 augusti
Fakta: Vita Hästen har ispremiär i Himmelstalundshallen 5 augusti klockan 17.30. Vita Hästen kommer att presentera truppen, bjuda på en fartfylld träning och signering för alla som vill komma närmare grabbarna.
» Läs mer på Vita Hästens hemsida

VÄSTERVIK
När: 6 augusti.
Fakta: Västervik har ispremiär i Plivit Trade hallen 6 augusti klockan 18.00. I hallen går det att köpa rabatterade VIK-sovenirer i Fanshoppen, köpa fika och stannar du en stund kan du mingla med spelarna efter träningen. Fri(-villig) entré.
» Läs mer på Västerviks hemsida

VÄSTERÅS
När: 4 augusti
Fakta: Västerås har officiell ispremiär 4 augusti klockan 15.30 i ABB Arena.