Premiär: Nu lanseras Transfercentralen!
Publicerad: 2018-05-23
Silly season pågår för högvarv och nu drar HockeyAllsvenskan igång Transfercentralen och tar ett helhetsgrepp kring arbetet med kommande säsongs trupper.

Säsongen är över sedan en tid tillbaka och nu är det fullt fokus på den kommande säsongen och klubbarna i HockeyAllsvenskan jobbar intensivt med att bygga sina trupper.

Nu lanserar HockeyAllsvenskan nya konceptet Transfercentralen som har fullt fokus på silly season.

Transfercentralen samlar alla nyheter, rykten, övergångar, nya kontrakt och spelarförluster i ett nyhetsflöde som uppdateras varje dag.

Dessutom finns sammanställningar över läget i alla lag med kompletta spelartrupper. Där finns också länkar till alla nyheter om nyförvärv, nya kontrakt och spelarförluster.

Transfercentralen rivstartar med analyser av lagen i HockeyAllsvenskan och deras arbete under silly season så här långt. C More-experten Mike Helber ger sin syn på lagen, kommenterar heta nyförvärv, funderar kring vad som saknas i trupperna och sätter betyg på silly season-arbetet fram tills nu. Första lag att analyseras är Björklöven, och analyser kommer kontinuerligt under de kommande dagarna.

Transfercentralen bjuder också på intervjuer med spännande nyförvärv som kommer att publiceras framöver.

» Transfercentralen

HockeyAllsvenskan