HockeyAllsvenskans spelschema 2020/21

27 april 2020 10:00

Det är dags att plocka fram kalendern - för nu släpps hela spelschemat till HockeyAllsvenskan 2020/21!


11 september släpps pucken i HockeyAllsvenskan 2020/21!

3 mars spelas den rafflande sista omgången!

Däremellan hinns det med 364 allsvenska matcher och det vimlar av rivalmöten, heta drabbningar och vad som kommer bli oerhört viktiga poängmatcher.

I förra veckan släpptes premiärmatcherna, mellandagsmatcherna och ett knippe heta matcher under kommande säsong, och nu släpps hela schemat till HockeyAllsvenskan 2020/21.

Precis som tidigare så är onsdagar och fredagar huvuddagar för matcher, men noterbart kring schemat är att det är fler helgmatcher och fler mellandagsmatcher jämfört med ifjol. Dessutom blir det, vilket är nytt för HockeyAllsvenksan, ett gäng "back-to-back"-möten där samma lags möts två dagar i rad.

– Publiken gör serien och vid schemaläggningen har fokus legat på att få till så många publikfester som möjligt under året, det vill säga att rätt lag möter varandra på rätt speldag och på rätt tid under året, säger Gabriel Monidelle, kommersiell chef HockeyAllsvenskan.

– En utökning av antalet helg- och då framför allt lördagsmatcher har varit prioriterat samt så klart resekostnaderna som är en betydande del av utgifterna för våra klubbar. Arbete med schemat har skett i samförstånd med klubbarna och vår tv-partner C More och jag håller det för troligt att vi kommer kunna skruva på schemat än mer till kommande säsonger.

» Här hittar ni hela spelschemat