Alexander Deilert stannar i Björklöven
Publicerad: 2020-07-01
Poängstarke backen Alexander Deilert har förlängt sitt kontrakt med Björklöven och spelar således med klubben även kommande säsong.

Alexander Deilert fick den gångna säsongen upphackad på grund av skador och avstängningar, men levererade ändå 26 poäng på 34 matcher.

Nu förlänger den offensivt skicklige backen med Björklöven.

31-åringen har kritat under ett nytt ettårsavtal.

– Jag är väldigt glad att Alexander väljer att stanna kvar hos oss i Björklöven. Han var en av våra viktigaste spelare både på och utanför planen förra säsongen och en av de bästa spelarna i hela serien, säger Björklövens sportchef Per Kenttä till klubbens hemsida.

Deilert:

– För mig känns det självklart att fortsätta i Björklöven och avsluta det vi påbörjade förra säsongen. Tyvärr förstördes det vi hade på gång av pandemin. Efter säsongen gick luften ur mig då drömmen om SHL försvann men nu känner jag stor revanschlust. Jag och Per har förhandlat ett tag och nu när jag ser vilket bra lag vi kommer att ställa på isen finns ingen tvekan om att vi ska gå hela vägen. Den här gången ska inget kunna stoppa oss.

Deilert har gjort totalt 181 poäng på 298 allsvenska matcher med Almtuna, Mora, Sundsvall, Örebro, Leksand, Asplöven, Karlskoga, AIK och Björklöven.

Läs mer på Björklövens hemsida

» Transfercentralen - full koll på silly season!

Jonas Gustavsson