ELON: "En mycket bra match"

16 mars 2022 17:35

HockeyAllsvenskan är starkare än någonsin och är det tack vare viktiga samarbetspartners. Under Marknadsveckan 2022 kommer ligan att lyfta fram partners och deras engagemang i ligan. Dags för ELON.


ELON och HockeyAllsvenskan startade ett samarbete inför den här säsongen och ELON har klivit in som officiell huvudpartner.

– Elon och HockeyAllsvenskan är en mycket bra match, genom lokalt engagemang och lokal närvaro är Elon det naturliga hemmalaget. Många av våra kunder idag följer aktivt HockeyAllsvenskan och de lokala lagen. Det är viktigt för Elon att vara med och utveckla, inspirera och bidra på hemmaplan och vara en naturlig del av det lokala samhället, säger Christian Dahlborg, marknadschef på Elon.

Samarbetet inleddes med i samband med höstens upptaktsträff.

ELON var sedan vår partner till 2021 års digitala adventskalender där det var tävlingar varje dag och där 24 lyckliga vinnare vann fina priser från ELON.

Under säsongen har ELON också startat upp en QR-kampanj och tävling. Varje vecka under HockeyAllsvenskans grundserie och slutspel så får alla supporters och åskådare vara med och tävla och har chansen att vinna en tvättmaskin från Cylinda.

– Samarbetet med Elon känns otroligt inspirerande. Deras framåtanda och drivkraft ihop med deras lokala engagemang i vårt HockeyAllsvenska land kommer komma såväl supportrar som lagen till gagn och driva ligans utveckling framåt, säger Linnea Leijonklo, Kommersiell Chef på HockeyAllsvenskan.

» Läs mer om ELON