Hemma
Troja-Ljungby
TRO
Borta
Vita Hästen
VIT

Övertid är Vita Hästens melodi

11 oktober 2017 21:58

Vita Hästen visade åter igen vilka som är övertidsexperter nummer ett i ligan. Efter 27 sekunder avgjorde Vita Hästen och tog sin femte raka seger på övertid.


Vita Hästen gästade under onsdagen Troja/Ljungby. Laget från Norrköping fick tidigt chansen att ta ledningen i numerärt överläge. Det utnyttjade August Gunnarsson när han gjorde sitt andra för säsongen. Några minuter senare fyllde Jesper Samulesson på och satte tvåan för Vita Hästen.

I den andra perioden kröp hemmalaget närmare resultatmässigt. Nyförvärvet för säsongen, David Rundqvist, gjorde sitt första mål i sitt nya lag. Den andra perioden gick till pausvila med fortsatt ledning för Vita Hästen.

David Rundqvist var inte nöjd med endast ett mål den här kvällen. I slutminuten av den tredje perioden såg han även till att kvittera för sitt Troja/Ljungby. Målet innebar ett oavgjort resultat efter 60 minuter och matchen fick till att avgöras på övertid.

På övertid visade Vita Hästen vilka som är övertidsexperter i HockeyAllsvenskan. Efter endast 27 sekunder satte Douglas Lögdal det avgörande målet. Det gav Vita Hästen sin femte raka vinst på övertid eller starffar.

Statistik: Troja/Ljungby - Vita Hästen 2-3

Höjdpunkter från matchen publiceras klockan 07.00 dagen efter match på HockeyAllsvenskan Play.