Hemma
Karlskoga
BIK
Borta
Oskarshamn
IKO

Juliuz Persson sköt segern till Karlskoga

29 november 2017 21:34

Karlskoga tog en imponerande seger hemma mot topplaget Oskarshamn. Forwarden, Juliuz Persson, klev fram och sköt två mål i den sista perioden.


Karlskoga som ligger på 13:e plats i tabellen tog emot Oskarshamn hemma i Nobelhallen. Redan efter en minut visade hemmalaget att en tuff match väntade för serieledaren inför kvällens omgång. 1-0 var ett faktum efter att Fredrik Höggren överlistat Ludvig Engsund i målet. Ett par minuter senare utökade Karlskoga ledningen till 2-0 efter mål från Oliver Eklind.

Oskarshamn fick en en viktig reducering och därmed kontakt inför den andra perioden. Gustav Olhaver stod för reduceringsmålet.

Oskarshamn lyckades inte bygga vidare på Gustav Olhavers mål i den första perioden som innebar reducering. Perioden präglades hårt av känslor mellan lagen och intensiteten var påtaglig i Nobelhallen.

21 sekunder in i den sista perioden började hemmalaget med att utöka sin ledning till 3-1 genom Johan Wiklander. Kort efter ökade Juliuz Persson på till 4-1 och sköt även Karlskogas femte mål till ledning 5-2. Oskarshamn reducerade till 3-5 slutet men kom inte närmare än så. Juliuz Persson blev stor matchvinnare med sina två mål.

Statistik: Karlskoga - Oskarshamn 5-3

HIGHLIGHTS