Hemma
AIK
AIK
Borta
MoDo
MoDo

Matchguide: Det vankas ny publikfest på Hovet

25 september 2018 10:00

Ikväll möts AIK och MODO - som båda har full pott hittills - och det väntas en ny stor publikfest på Hovet när HockeyAllsvenskan tjuvstartar tredje omgången.


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Följ alla matcher på en gång: målpling, livetabell, kommentarer.

DAGENS TABLÅ

19.00 AIK - MODO, Hovet

VÄRT ATT VETA

Förutsättningarna inför kvällens matcher!

AIK - MODO

Både AIK och MODO har startat säsongen med två raka segrar och har därmed full pott - sex poäng - efter de två första omgångarna. Ikväll kommer något av - eller båda - lagen tappa sina första poäng i höst.
Det blir återigen en publikfest på Hovet då över 5100 biljetter är sålda till matchen.
AIK vann med 2-1 på bortaplan mot Västervik senast, men var illa ute i den matchen och förlorade skotten med hela 39-19. Johansson Jönsson storspelade i buren.
– Jönsson gör en riktigt riktigt bra match och räddar oss flera gånger där. Det här är riktigt viktiga poäng att ta, när det är lite tufft och allt inte går vår väg så är det viktigt att man klarar av att knipa de här poängen, säger junioren Markus Hermanstad, som sköt det matchvinnande målet mot Västervik, till hockeypuls.se.
MODO ser fram emot utmaningen på Hovet:
– Jag tror det blir mycket folk och mycket adrenalin innanför matchtröjorna så det gäller att vi pumpar upp oss ordentligt inför matchen där jag tror att inställningen inför matchen måste vara samma som i premiären. Vi får inte ta ett steg tillbaka, säger tränaren Björn Hellkvist till MODO:s hemsida.

Noterat:
» AIK-kedjan med Fredric Weigel, Anton Holm och Jesper Frödén har svarat för nio poäng på de två inledande matcherna.
» AIK-centern Oscar Nord är avstängd ytterligare fyra matcher efter en huvudtackling i premiären mot Karlskoga.
» MODO väntas ställa upp med samma lag som senast, skriver klubben på sin hemsida. Tobias Ericsson och Sebastian Walfridsson är just nu utanför laget.

» Läs mer på MODO:s hemsida