Hemma
AIK
AIK
Borta
Leksand
LIF

Matchguide: Poängshow igen, Oskar Lang?

7 oktober 2018 10:00

Söndagen bjuder på publikfest på Hovet när AIK och Leksand ställs mot varandra. Oskar Lang hade stor poängfest i fredags, levererar han i eftermiddag också?


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Följ alla matcher på en gång: målpling, livetabell, kommentarer.

DAGENS TABLÅ

14.00 AIK - Leksand, Hovet

VÄRT ATT VETA

Förutsättningarna inför kvällens matcher!

AIK - LEKSAND

Igår var 5 400 biljetter sålda till matchen mellan AIK och Leksand idag så det blir en ny publikfest på Hovet i eftermiddag.
AIK har tagit poäng i alla matcher och vunnit fem av sju kamper, men föll efter straffar borta mot Oskarshamn senast.
– Jag tycker att vi har börjat bra. Framförallt är vi extremt starka hemma. Det har varit lite sämre med prestationerna på bortaplan, där får vi jobba på att komma dit vi vill vara. Men vi har ändå kommit långt på den här korta tiden, säger målvakten Erik Källgren till hockeypuls.se.
Leksand har inte öppnat säsongen lika skarpt, men vann med 6-3 mot Södrtälje senast och tränaren Leif Carlsson var framförallt nöjd med arbetsinsatsen.
Dalalaget fick en usel start på säsongen ifjol och med tanke på det så är årets start ändå bättre.
– När jag kom in förra hösten hade de haft en dålig start och jag har fått höra: 'vi får inte ha en sådan start igen, vi får inte, vi får inte' väldigt mycket, säger Leif Carlsson till hockeypuls.se.
– Så fort man pratar om sådana saker så är det lätt att det blir lite skakigt eftersom man tänker på det hela tiden. Men vi har sagt att vi vill vara med i toppen efter tio-tolv omgångar. Att vara bäst på hösten – det vinner man ingenting på. Att få laget att fungera ännu bättre ju längre säsongen går, det är vad som brukar ge resultat i slutändan.

Noterat:
» AIK-backen Johan Larsson har gjort mål i tre raka hemmamatcher.
» Leksands Oskar Lang har gjort åtta poäng på de fyra senaste matcherna.