Hemma
Västervik
VVIK
Borta
Västerås
VIK

Matchguide: Levererar kaptenen nya poäng?

23 september 2019 10:00

Fredric Andersson gjorde fyra poäng i premiären, levererar Löven-kaptenen nya poäng i heta derbyt mot MODO? Totalt tre matcher spelas i HockeyAllsvenskan under måndagskvällen.


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

19.00 Björklöven - MODO, A3 Arena
19.00 Västervik - Västerås, Plivit Arena
19.00 Karlskoga - Kristianstad, Nobelhallen

VÄRT ATT VETA

» Det kommer glöda i A3 Arena ikväll. Björklöven mot MODO betyder derby och extra heta känslor - och dessutom så är det slutsålt.

» Björklöven-kaptenen Fredric Andersson hade en strålande seriepremiär när det blev 5-1-seger mot Karlskrona. Andersson stod för fyra (!) poäng via ett mål och tre assist.

» MODO, som 3-4-föll efter övertid i premiären mot Västervik, är taggade inför kvällens derby. "Där vet alla vad som gäller och man kommer att brinna till lite extra i skallen. Jag hoppas att det kommer att tända till ordentligt", säger Daniel Sylwander till hockeypuls.se.

» Både Västervik och Västerås vann sina premiärmatcher. Västervik övertidsvann mot MODO medan Västerås slog tillbaka AIK.

» Västervik har fortfarande folk på frånvarolistan. Henrik Malmström, Adam Plant och Rob Bordson kan inte spela och dessutom så är det frågetecken för Niklas Folin och Victor Öhman.

» Västerås-centern Daniel Öhrn fick bryta matchen mot AIK efter att ha fått en smäll. Det ska inte handla om någon allvarlig skada, men Öhrn spelar inte ikväll. Jesper Johansson kliver och vikarierar som center.

» Filip Ahl klev fram som matchvinnare för Karlskoga i premiären när det blev 5-2-vinst mot Almtuna. Forwarden svarade för två mål och en assist.

» Kristianstad föll i sin första historiska match i HockeyAllsvenskan. Tingsryd vann premiären med 4-3 efter övertid.

» Karlskoga har samma trupp som senast. Kristianstad gör en ändring; Thom Flodqvist ersätter Dennis Finn Olsson som trettondeforward.