Hemma
Västervik
VVIK
Borta
Björklöven
IFB

Matchguide: Björklöven kan säkra seriesegern

25 februari 2020 10:00

Ikväll har Björklöven chansen att säkra seriesegern i HockeyAllsvenskan om det blir minst en poäng i bortamatchen mot Västervik.


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

19.00 Västervik - Björklöven, Plivit Arena

TABELL

VÄRT ATT VETA

» Västervik är inne i en tung svacka. Smålänningarna har förlorat fyra raka matcher med totala målskillnaden 4-15. Senast blev det en 1-5-torsk mot Timrå. Västervik parkerar som elva i tabellen, och behöver nog ta en trea för att haka på åttan Mora, som är sex poäng före, om drömmen om SHL-kval ska leva vidare i slutspurten.

» Björklöven har chansen att säkra seriesegern och hemmaplansfördel i HockeyAllsvenska Finalen ikväll. Laget är tolv poäng och arton plusmål före MODO med bara fyra matcher kvar så seriesegern känns förvisso mer eller mindre klar redan, men om det blir minst en poäng mot Västervik så blir det klart inte bara i praktiken, utan även i teorin.

» Adam Plant lämnade Västervik för Björklöven innan transferfönstret stängde. Han kommer dock inte att få möta sina gamla lagkamrater i gamla arenan ikväll eftersom han blev skadad senast och inte kommer till spel.