Hemma
Björklöven
IFB
Borta
MODO
MODO

Matchguide: Nu börjar den heta finalfesten!

10 mars 2020 10:00

HockeyAllsvensk Final, Björklöven mot MODO, bäst av fem matcher. Räkna med hetta, känslor och publikfest! Ikväll drar det igång.


FÖLJ HOCKEYKVALET 2020

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i Hockeykvalet 2020 sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

19.00 Björklöven - MODO, A3 Arena

C MORE STUDIOSÄNDNING

C More sänder Björklöven mot MODO ikväll. Då bjuds det bland annat på det här:

» Inför matchen blir det intervjuer med kaptenerna, Fredric Andersson i Björklöven och Tobias Enström i MODO.
» Spelarkorrarna bjuder på inside-material.
» C More-experten Mike Helber tar ut nycklar i finalserien.
» I första pausen snackas Slutspelsserien upp - och dessutom så tar C More-experten Mike Helber ut säsongens lag i HockeyAllsvenskan.
» I andra pausen bjuder C More-experten Mike Helber på det hetaste från säsongen.
» Alla mål från alla matcher.

MATCHSERIEN

VÄRT ATT VETA

» Björklöven mot MODO, vilken matchserie det här kommer att bli! Det finns en stor rivalitet mellan klubbarna och matcherna mellan lagen under säsongen har varit stora publikfester med utsålda arenor. Nu höjs pulsen ytterligare, och det lär bli hett direkt från start när första matchen spelas ikväll. Lagen har mötts fyra gånger under säsongen och det har blivit idel hemmasegrar.

» Björklöven avslutade HockeyAllsvenskan med två raka segrar, och har således en bra känsla med sig in i kvalet. Hemma är man starka. Löven har poäng i sjutton raka matcher i A3 Arena, där sexton av matcherna slutat med seger. Ikväll får man dock klara sig utan Justin Crandall som är avstängd en match till.

» MODO pressades av Timrå i slutspurten i HockeyAllsvenskan och har inte kunnat slappna av, så man kliver in i finalspelet med en fot som redan pressat ner gaspedalen i botten. MODO avslutade HockeyAllsvenskan med tre raka segrar där totala målskillnaden var 14-4, så det finns bra självförtroende i både offensiven och defensiven. Superkedjan med Jonathan Johnson, Patrik Karlkvist och Adam Tambellini har sprutat in 60 poäng på de nio senaste matcherna.