Svenska Spel – Ishockeyns huvudsponsor

Svenska Spel är Ishockeyns- och HockeyAllsvenskans huvudsponsor med avtal fram till juni 2026.

Svenska Spel har ett stort engagemang i svensk hockey och har varit huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet sedan 1994. Ligorna och vissa playoff-serier har till och från ingått i avtalet. I och med avtalet som skrevs 2021 är Svenska Spel huvudsponsor till både Svenska Ishockeyförbundet och ligorna Svenska Hockeyligan, HockeyAllsvenskan och Svenska Damhockeyligan.

Tillsammans med Svenska Spel utser vi Månadens Spelare där vinnaren tilldelas Hejapriset på 10 000 kronor, medel som ska gå till ett projekt som stärker svensk ishockey.

Spendrups – Officiell partner

Spendrups är en etablerad partner till HockeyAllsvenskan och har i dagsläget samarbeten med de stora ligorna i svensk hockey.

Spendrups presenterar "Veckans Kyligaste" i HockeyAllsvenskans digitala kanaler varje vecka där supportrar får rösta fram veckans snyggaste mål och där vinnaren belönas med en Norrlands Guld-keps.

– Spendrups är en samarbetspartner som likt oss vill fokusera på publiken och vara en del av den sociala mötesplatsen – våra arenor. I vår satsning på arenaupplevelsen är därför Spendrups en viktig partner nu och framöver, säger Linnea Leijonklo, Kommersiell Chef på HockeyAllsvenskan.

NeH – Exklusiv leverantör

NeH förser företag, förbund, evenemang och flera landslag med allt från unika match- och träningsställ, arbetskläder, profilprodukter, souvenirer och exponeringsmaterial.

Vi på HockeyAllsvenskan är glada att ha NeH som exklusiv leverantör och har haft det sen början av säsongen 2021.

– HockeyAllsvenskan håller på att utvecklas åt ett bra håll och blir mer och mer proffsig. Det känns viktigt och kul att jobba med de stora sporterna, säger Peter Hultqvist, Sales Manager NeH Svenska AB.

Med NeH som samarbetspartner får HockeyAllsvenskan rätt förutsättningar att få material i form av is- & sargreklam samt merch av alla dess slag av högsta kvalité. NeH har en lång erfarenhet av evenemang och samarbeten i världsklass.

Warrior – Officiell partner

Warrior är officiell partner till HockeyAllsvenskan och samarbetet har pågått sedan 2019.

Warrior är exklusiv leverantör av domarutrustningen i ligan. Företaget har tillsammans med tidigare domaren Peter Lyth tagit fram en specialdesignad domartröja som bara finns i HockeyAllsvenskan.

– Warrior är en partner som till mångt och mycket liknar oss. Vi har en gemensam strävan om att skapa förändring tillsammans. Deras framåtlutade inställning gör att vi ständigt utvecklas i vårt samarbete, där den exklusiva domartröjan är ett exempel på detta, säger Linnea Leijonklo, Kommersiell Chef på HockeyAllsvenskan.

Warrior är även leverantör till Västerås IK som spelar i HockeyAllsvenskan.