Best Western Hotels & Resorts 150 hotell i Skandinavien ägs av oberoende ägare som driver sina hotell på sitt eget vis. Lokala avvikelser kommer att förekomma och det tycker vi är bra för oavsett om du vill slappa, shoppa, träna eller kolla på ditt favoritlag i HockeyAllsvenskan finns det garanterat minst ett hotell för dig, vem du än är, speciellt om du inte vill uppleva samma sak om och om igen. Välkommen.

SAMARBETET

Best Western precis som vi på HockeyAllsvenskan finns över hela Sverige. Deras närvaro och mängden av hotell i Sverige underlättar för oss på HockeyAllsvenskan, våra 14 lag samt alla våra domare när vi reser till och från matcher. Tack Best Western för att ni ger oss bra priser med tillgänglighet. Ni gör det enklare för oss att bedriva vår verksamhet!

UPPTAKTSTRÄFF

Likt alla säsonger startar vi med en upptaktsträff där vi samlar våra 14 lag, dess lagkaptener, tränare och media. Här börjar hockeysäsongen med snackisar, intervjuer, heta nyckelspelare och mycket mer. Inför denna säsong fick vi möjligheten att göra detta hos The Winery Hotell och Best Western. Best Western erbjuder inte bara hotellrum när vi är på resande fot utan även mötesplatser men bra logi.