Precis som föregående år är iQ fuel och Fuud AB ligans leverantör av all dryck samt officiell huvudpartner till HockeyAllsvenskan.

Fuud AB är ett företag som ser till människans välmående där motion, hälsa och livskvalité ligger i fokus. En av deras produkter i deras produktportfölj är iQ Fuel, en sportdryck med ett seriöst innehåll. Med hjälp av experter inom kroppens ämnesomsättning och erfarenhet av professionella idrottare började utvecklingen av en dryck med fokus på smak, funktion och design.

iQ fuel har under vårt samarbete varit en väldigt lojal partner och tagit sig an många roliga projekt och satsningar där vi tillsammans skapat varumärkesstärkande aktiveringar.

SAMARBETET

iQ fuel exponeras i samtliga avbytarbås i HockeyAllsvenskan, de har exklusiv exponering på vattenflaskor, handdukar samt flaskhållaren på målburarna. De förser även alla 14 lag med funktionellsportdryck samt deras egen Focus och hydration dryck som finns i flera olika smaker på burk. Dessa förvaras i alla omklädningsrum i iQ fuels egna kylskåp. Ni hittar även iQ fuel exponering på samtliga domarhjälmar. 

AKTIVERING

Vi tror ingen i Hockeysverige har missat iQ fuels stora engagemang och aktiveringar runt om i alla våra allsvenska arenor. iQ fuel har turnerat från Kristianstad i Söder till Björklöven i Norr.

VECKANS FOCUS

Varje vecka äger iQ fuel en tävling i Hockeyallsvenskans sociala medier: Veckans Focus. Brandingen av detta gjordes i samband med deras funktionsdryck FOCUS. Detta för att lyfta varandras varumärke och aktivera både vår liga och de som händer under säsongens gång men också att profilera vår partner iQ fuel och dess produkter.