Coacha ditt allsvenska lag i Fantasy Hockey League!
Publicerad: 2022-09-05
Nu har du chansen att bli tränare i HockeyAllsvenskan! Tävla mot dina kompisar i Fantasy Hockey League.

HockeyAllsvenskan har startat ett samarbete med Fantasy Hockey League vilket innebär att du har chansen att testa dina coachkunskaper och tävla med dina kompisar i vinter!

Fantasy Hockey League är ett fantasy-spel där du sätter ihop ett eget lag med allsvenska spelare som samlar poäng beroende på hur de levererar i HockeyAllsvenskan. Det handlar inte bara om spelare som gör flest mål eller poäng, utan parametrar som tekningar, blockade skott, plusminus spelar också in.

Ditt lag tävlar i en liga med dina kompisar där det till slut koras en mästare.

Noterbart är att lagen inte byggs efter en budget, utan efter ett draftsystem. När en liga är klar så väljer alla lag i ligan spelare i turordning, så inga lag i samma liga kan ha samma spelare.

– Fantasy-spel är stort i idrottsvärlden och vi har känt av intresset från våra supportrar. Därför är det kul att vi hittat det här samarbetet och kan ge en ny dimension till HockeyAllsvenskan, säger Gabriel Monidelle, VD.

– Fantastiskt kul att kunna erbjuda vår produkt tillsammans med HockeyAllsvenskan. Samarbetet med HockeyAllsvenskan innebär att vi ger alla hockeyfans möjligheten att spela fantasy hockey för Sveriges två högsta ligor, SHL och HockeyAllsvenskan, säger Daniel Eriksson, Fantasy Hockey League.

HockeyAllsvenskan lanserar också en tävling i Fantasy Hockey League. Den coach som lyckas bäst totalt sett under säsongen vinner en speciellt framtagen statyett och får även träffa tränaren i sitt allsvenska favoritlag.

– Bästa fantasy-tränaren får träffa en allsvensk tränare, det känns som en "match made in heaven", säger Monidelle.

Skapa en liga och anmäl ett lag redan i dag!

Ladda ner appen för spelet:

App Store
Google Play

HockeyAllsvenskan