Satsning på mediakuben och arenaupplevelsen!
Publicerad: 2022-09-21
HockeyAllsvenskan och alla klubbar gör en satsning på arenaupplevelsen genom att skapa en mer levande mediakub.

Hockey ses bäst live och nu satsar HockeyAllsvenskan på att göra arenaupplevelsen än bättre och det görs på flera fronter.

Först och främst så har vi satsat på att kunna presentera spelarna och spelartruppen på ett rörligt och mer levande sätt. Det har gjorts genom att vi vid den årliga fotograferingen av lagen så har även rörligt material spelats in vilket kan användas på mediakuben vid presentationer.

Till det så har vi lagt kraft på att kunna visa mer statistik på mediakuben innan och framför allt under match. Allt från individuell spelarstatistik, till hur de aktuella lagen har presterat men även matchaktuell statistik såsom exempelvis powerplay och boxplay.

– Att kontinuerligt under match kunna få den typen av siffror och statistik till sig live i arenan när det händer är något som har varit efterfrågat och det känns väldigt kul att nu kunna lansera det till den här säsongen, säger Gabriel Monidelle, VD på HockeyAllsvenskan.

Avslutningsvis så har som tidigare kommunicerats HockeyAllsvenskan inlett ett samarbete med WSC Sports. Där ligger fokus främst på klubbarnas och ligans digitala och sociala mediakanaler men det material kan även användas på mediakuben. Dvs det är nu fullt möjligt att på ett proffsigt och snyggt paketerat sätt visa mål och highlights från parallellt pågående matcher som spelas.

– HockeyAllsvenskan och alla klubbar har publik och intresse som fokuspunkter den här sösongen. Där ingår många projekt, bland annat den här satsningen på mediakuberna och arenaupplevelsen vilket vi hoppas ska bli väldigt uppskattat hos supportrarna, säger Monidelle.

HockeyAllsvenskan