Land och rike runt med Bortabussen
Publicerad: 2023-01-24
Norrlands Guld Alkoholfri och HockeyAllsvenskan möjliggör genom Bortabussen gratis supporterbussar till bortamatcher.

HockeyAllsvenskan har Sveriges bästa supportrar som färgar läktarna i varje omgång. Det är supportrarna som ger ligan och matcherna den fantastiska inramning som vi får uppleva flera gånger i veckan.

Många supportrar reser land och rike runt för att följa sitt lag.

Tillsammans med ligapartnern Norrlands Guld Alkoholfri så möjliggör HockeyAllsvenskan för gratis bortabussar till matcher genom "Bortabussen". Detta för att främja supporterskapet och ge supportrarna möjlighet att stötta sitt lag på bortaplan.

För HockeyAllsvenskan är publik och supportrar i fokus, det viktigaste vi har.

– Fantastiskt att vi tillsammans med vår samarbetspartner Norrlands Guld Alkoholfri möjliggör ”Bortabussen” för att stötta supporterskapet och möjliggöra att fler ska kunna heja fram sitt lag på bortaplan och bidra till en härlig inramning till våra matcher, säger Linnea Leijonklo, Kommersiell Chef HockeyAllsvenskan.

– Vi är otroligt glada att kunna göra detta tillsammans med HockeyAllsvenskan. Supportrarna är alltid vårt fokus och det känns toppen att kunna hjälpa även bortasupportrar på det här viset. De får stötta sitt lag och uppleva matchen live och dessutom skapas en ännu bättre arenaupplevelse med ännu fler fans på plats, säger Charlotte Liljewall, produktchef Norrlands Guld Alkoholfri.

Mer information om "Bortabussen" tillhandahålls av respektive klubb.

HockeyAllsvenskan