Better You ny partner till HockeyAllsvenskan
Publicerad: 2022-10-27
Better You är från och med säsongen 2022/23 ny officiell partner till HockeyAllsvenskan.

Better You kliver in som ny officiell partner till HockeyAllsvenskan under den här säsongen.

Better You är ett svenskt företag som grundades 2014 och som utvecklar kosttillskott av hög kvalité med naturliga ingredienser, utan socker och utan syntetiska ämnen. Better You har över 800 återförsäljare över hela landet, egen webbshop och är en av de främsta inom kosttillskott i Sverige. Sortimentet består av både vitaminer och mineraler men även sportkosttillskott som proteinpulver och BCAA. Allt är naturligt och används av både gemene man och elitidrottare.

Alla lag i HockeyAllsvenskan erhåller elektrolytpulver från Better You. Det är ett pulver som blandas med vatten för att kompensera vätskeförlust vid hård ansträngning. Elektrolyter hjälper oss just med att upprätthålla vätskebalansen i kroppen och några av de viktigaste elektrolyterna är kalcium, kalium och magnesium som pulvret innehåller.

Better You kommer även att exponeras på handdukar, vattenflaskor och flaskhållare till målburarna.

– Det känns så roligt att få sponsra HockeyAllsvenskan och vi hoppas dessutom att vårt elektrolytpulver kan få spelarna att orka mer och återhämta sig bättre efter en match, säger Stefan Söderlund, grundare och försäljningschef på Better You.

– HockeyAllsvenskan är oerhört glada över samarbetet med Better You som ger ligans spelare och domarerätt förutsättningar i samband med match genom deras elektrolytpulver. Better You står för naturliga produkter, något vi gillar, säger Linnea Leijonklo, Kommersiell Chef på HockeyAllsvenskan.

Avtalet mellan Better You och HockeyAllsvenskan är skrivet på ett år.

{!A}

HockeyAllsvenskan