Försäsong: Södertälje och Björklöven föll
Publicerad: 2021-08-26
Det blev förluster för Södertälje och Björklöven som båda mötte SHL-lag under torsdagen.

Södertälje - Linköping 0-3

0-3 igår, 0-3 idag. Södertälje har fått en tung start på Skoda Trophy med dubbla förluster, där det idag blev ett 0-3-nederlag mot Linköping.

Fredrik Bergvik vaktade SSK-kassen och motade 26 av 29 skott.

Resultatet innebär att SSK spelar match om femteplatsen i turneringen på söndag.

Målskyttar Södertälje: -

Timrå - Björklöven 3-2

Björklöven gjorde första och sista målet mot Timrå, men det hjälpte inte utan Umeå-laget föll med 2-3.

Olle Liss skickade in 1-0 i powerplay i inledningen av den första perioden, och den ledningen stod sig halva matchen. Timrå gjorde sedan 1-1 mitt i mittperioden, innan 2-1 och 3-1 kom i upptakten av tredje perioden. Alla Timrå-målen tillverkades i powerplay. Gerry Fitzgerald 2-3-kvitterade med dryga tre minuter kvar, men närmare än så kom alltså inte Löven.

Målskyttar Björklöven: Olle Liss, Gerry Fitzgerald