Ny linjedomaransvarig i HockeyAllsvenskan
Publicerad: 2018-10-17
Nu står det klart att Björn Wettergren blir ny linjedomaransvarig i HockeyAllsvenskan.

HockeyAllsvenskan har tillsatt Björn Wettergren som linjedomaransvarig.

Björn har sitt ordinarie arbete på Stockholms Ishockeyförbund och är även regelansvarig inom Svenska Ishockeyförbundet. Björn har en lång erfarenhet som linjedomare på högsta nivå och har även under en längre tid arbetat med utveckling och utbildning av domare.

– Det känns fantastiskt roligt och spännande att kliva in i denna roll. Jag vet att HockeyAllsvenskan är en väldigt proffsig organisation med oerhört ambitiösa och välutbildade domare. Att få vara med och arbeta med dem är oerhört hedrande och inspirerande, säger Björn Wettergren.

– Att vi nu får in Björn som ansvarig för linjedomarna i HockeyAllsvenskan gör att vi kan fortsätta utbilda våra domare på bästa sätt. Förutom Björns kunnande och erfarenhet gällande linjedomare knyter vi även till oss den person i Sverige som har bäst koll på spelreglerna, den spetskompetensen kommer bli oerhört nyttig att använda framöver. Jag ser fram emot att få samarbeta tillsammans med Björn i den nya domarorganisation som växer fram i HockeyAllsvenskan, säger domarchef Pär-Olof Livf.

Björn tillträder rollen som linjedomaransvarig den 1 november 2018.

{!A}

HockeyAllsvenskan