Emil Lundberg sköt hem nya poäng till Löven
Publicerad: 2018-09-26
Emil Lundberg sköt två av målen och hade stor del i segern när Björklöven hemmavann mot Södertälje.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Emil Lundberg fick sitt genombrott i Björklöven och efter några år i SHL så har han återvänt till klubben i år.

25-åringen har levererat direkt.

Senast mot Vita Hästen sköt han det viktiga 3-3-målet i slutet som räddade kryss och sedermera mynnade ut i en straffvinst, och hemma mot Södertälje dunkade han in dubbla mål när Löven vann med 5-2.

Det stod 2-2 med bara tio minuter kvar när Lundberg sköt in den matchvinnande 3-2-pucken.

Bara minuter senare fintade Filip Cruseman bort sin bevakning, klev in centralt och pricksköt 4-2, och därefter kunde Lundberg fastställa slutresultatet i tom bur fram till 5-2.

Mattias Pettersson svarade för en stark insats i Löven-kassen och räddade 27 av 29 skott.