Topplagen vann söndagens matcher!
Publicerad: 2023-02-12
Topplagen Björklöven och Södertälje vann sina respektive matcher mot Östersund och Tingsryd under söndagseftermiddagen.

» Bilder från alla matcher!

Östersund - Björklöven 4-5 (OT)

» Björklöven ledde med 4-2 i den andra perioden, men Östersund lyckades komma ikapp ocd det var 4-4 efter 60 spelade minuter. Scott Pooley avgjorde sedan på övertid med sitt andra mål för kvällen.

» Scott Pooley var poängbäst i Björklöven med två mål och en assist.

» Björklöven blev ett vinnande lag igen efter två raka förluster. Umeå-laget har vunnit sex av de åtta senaste matcherna.

» Östersund åkte på fjärde raka förlusten.

» Östersund-backen Alexander Anderberg dunkade in sitt 18:e mål för säsongen. Det är tangerat allsvenskt rekord gällande antal mål för en säsong.

Målskyttar Östersund: Johan Mörnsjö, Henrik Marklund, Albin Runesson, Alexander Anderberg
Målskyttar Björklöven:: Maxime Fortier, 2, Scott Pooley 2, Jacob Olofsson

Södertälje - Tingsryd 6-3

» Linus Videll fortsätter att leverera. Han svarade för två mål och två assist och gjorde därmed poäng för sextonde matchen i rad. Han är den blott femte spelaren i HockeyAllsvenskans historia att göra poäng i så många matcher i rad.

» Nikola Pasic hade också en stor kväll med två mål och två assist.

» Södertälje plockade tredje raka vinsten och har fem segrar i de sex senaste matcherna.

» Tingsryd har vunnit och förlorat varannan match sett över de fem senaste omgångarna.

Målskyttar Södertälje: Nikola Pasic 2, Linus Videll 2, Jacob Dahlström, Christopher Liljewall
Målskyttar Tingsryd:: Felix Olsson 2, Anton Gradin