Försäsong: Hattrick av Sideroff när KIK och BIK vann
Publicerad: 2021-09-07
Deven Sideroff smackade in tre mål när Kristianstad slog tillbaka Troja och samtidigt så vann Karlskoga över AIK hemma i Nobelhallen.

Kristianstad - Troja 3-2

Deven Sideroff hade stor show när Kristianstad slog tillbaka Troja med 3-2.

Kanadensaren sköt samtliga tre hemmamål och noterades alltså för ett hattrick. Han skickade in 1-0 efter en dryg minut, satte 2-1 i början av den tredje perioden och matade in matchvinnande 3-1 med fyra och en halv minut kvar att spela.

Cameron Brown låg bakom båda målen i Troja där han spelade fram Victor Öhman till 1-1 innan han skickade in 2-3-reduceringen på egen hand.

Frederik Dichow gjorde en stark insats i KIK-buren. Dansken motade 33 av 35 skott och noterade en räddningsprocent på 94,3 %.

Målskyttar Kristianstad: Deven Sideroff 3
Målskyttar Troja: Victor Öhman, Cameron Brown

Karlskoga - AIK 4-2

Karlskoga slog tillbaka AIK med 4-2 hemma i Nobelhallen.

AIK hade 2-1 i den andra perioden och Pavel Khomchenko räddade dessutom en straff, men sedan vände Karlskoga på tillställningen. BIK kvitterade i slutet av mittakten, och avgjorde sedan i slutperioden. David Lilja dunkade in dubbla mål för värmlänningarna.

Karlskoga har vunnit tre av fyra matcher under försäsongen medan AIK åkt på fyra raka nederlag.

Målskyttar Karlskoga: David Lilja 2, Sebastian Fakt, Sebastian Collberg
Målskyttar AIK: Axel Wemmenborn, Max Lindholm