Årets Fans: Leksand

29 april 2018 13:00

Det är dags att presentera vinnarna i Guldtröjan 2018! Årets Fans, som röstas fram av spelarna i HockeyAllsvenskan, tillhör Leksand.


Guldtröjan för årets fans röstas fram av spelarna i HockeyAllsvenskan. Priset syftar till att belöna det lag vars fans bidragit med stöd, god stämning, tifon och annat som uppskattas av spelarna i ligan.

2018 går Årets Fans till Leksand.

– Kul att vi får uppskattning för det vi gör tillsammans i Tegera Arena, dels sångmässigt men också tiden vi lägger ner, säger Martin Jönslars-Eriksson i Leksand Superstars.

– Det känns extra kul att det är spelarna som röstar fram priset. Man har fått några utmärkselser när supportrar röstar fram, men då finns det också en tendens att de som har ganska många supportrar vinner. Det är kul att de som är här och spelar får välja.

Martin Jönslars får också svara på frågan om varför han tror Leksand vann priset:

– Det är nog för att vi håller en jämn nivå hela tiden. Det spelar ingen roll vilka som kommer hit och spelar, alla får uppleva en bra stämning när man kommer hit så det handlar nog mycket om det.

VIDEOINTERVJU


TIDIGARE VINNARE
2017 Björklöven

GULDTRÖJAN
Guldtröjan är HockeyAllsvenskans pris för att belöna prestationer och spelare som stuckit ut under året. 2018 delas det ut elva olika priser som utses av en oberoende jury, spelarna i HockeyAllsvenskan samt fansen.

» Läs mer om Guldtröjan 2018