C More visar allt från HockeyAllsvenskan
Publicerad: 2018-09-21
Idag är det nedsläpp i HockeyAllsvenskan 2018/2019 på C More och Sportkanalen. Huvudmatchen är rivalmötet i norr mellan Björklöven och Modo, en match som kommenteras av Patrik Westberg och Harald Lückner. I studion ser vi Frida Nordstrand debutera som programledare för HockeyAllsvenskan och vid sin sida har hon experten Mike Helber.

I premiäromgången ser vi förutom Björklöven ta emot Modo med hemvändaren från NHL Tobias Enström i laget, nykomlingsmötet mellan Karlskrona och Västerås samt förhandstippade favoriterna AIK ta emot Karlskoga hemma på Hovet.

Genom Spelarkorren, där en spelare i varje lag förser oss med material från till exempel morgonträningen inför match eller bussen på väg till arenan, fortsätter vi få en unik närhet och inblick i lagen.

Första omgången 21 september
IF Björklöven–Modo Hockey, A3 Arena
Karlskrona HK–Västerås IK, NKT-Arena
Leksands IF–Tingsryds AIF, Tegera Arena
AIK–BIK Karlskoga, Hovet
IK Oskarshamn–Södertälje, Be-Ge Hockey Center
Almtuna IS–Västerviks IK, Gränbyhallen
HC Vita Hästen–IK Pantern, Himmelstalundshallen

HockeyAllsvenskan kommer ha två huvuddagar varje vecka, onsdagar på Sportkanalen, och fredagar, på C More Hockey, där huvudmatcherna ramas in med studio på plats i arenan.

Nytt för i år är att Frida Nordstrand och Axel Pileby kliver in i rollen som programledare för studiosändningarna. Tillsammans med Mike Helber som expert fokuserar studion på en utvald match och ger även tittarna rapporter från övriga matcher, analyser och diskussioner. Ett annat nytt ansikte i C Mores laguppställning för HockeyAllsvenskan är kommentatorn Patrik Westberg.

C Mores huvudprofiler för HockeyAllsvenskan säsong 2018/2019:

Frida Nordstrand (NY programledare)
Axel Pileby (NY programledare)
Mike Helber (expert)
Harald Lückner (expert)
Arto Blomsten (expert)
Patrik Westberg (NY kommentator)
Åke Unger (kommentator)
Stefan Klemetz (kommentator)

Vilka lag får kvala till SHL och vilka lag får kvala för att behålla sin plats i Sveriges näst högsta hockeyliga?

» Se alla matcher på C More

HockeyAllsvenskan