Nikolai Meyer hjälte när SSK vände och vann
Publicerad: 2018-10-11
Nikolai Meyer sköt två mål i den tredje perioden och såg därmed till att Södertälje kunde uddamålsvinna borta mot Tingsryd.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Nikolai Meyer blev stor hjälte när Södertälje kunde besegra Tingsryd med 3-2 på bortaplan.

Den danske forwarden - som spelat i Tingsryd tidigare - sköt två mål inom loppet av en och en halv minut i den tredje perioden, och vände därmed matchen från ett 1-2-underläge till ett 3-2-övertag som stod sig matchen ut.

Kedjan med Meyer, Sebastian Dyk och Christopher Liljewall var för övrigt inblandade i alla SSK-målen.

Dyk sköt 1-0-pucken i första perioden och assisterade till Meyers andra kasse, medan Liljewall hade assist på alla tre målen.

I och med segern så bröt Södertälje en tre matcher lång förlustsvit.

Tingsryd har fått en tung säsongsstart med sju förluster på åtta matcher. Daniel Öhrn var inblandad i båda Taif-målen mot Södertälje i kraft av en fullträff och en assist.