Försäsong: Förlust för Södertälje & Västerås
Publicerad: 2021-08-29
Både Södertälje och Västerås avslutade Skoda Trophy med förlust mot SHL-motstånd.

Södertälje - Malmö 2-4

Södertälje slutade sist i hemmaturneringen Skoda Trophy efter att ha förlorat avslutningsmatchen mot Malmö.

Södertälje hade både 1-0 (Colin Smith) och 2-1 (Villiam Haag) men orkade inte hela vägen. Malmö kvitterade i slutet av andra perioden, tog ledningen med drygt tre minuter kvar och spikade sedan slutresultatet i tom bur.

Nikita Tolopilo vaktade SSK-kassen och motade 29 av 32 skott vilket innebar en räddningsprocent på 90,6 %.

Målskyttar Södertälje: Colin Smith, Villiam Haag

Djurgården - Västerås 4-3

Västerås blev till slut fyra i Skoda Trophy efter att ha förlorat söndagens bronsmatch mot Djurgården med 4-3.

Västerås hade ledningen med både 2-0 och 3-1, men förmådde inte sy ihop säcken. Mitt i den tredje perioden gjorde Djurgården 3-3 och med drygt fyra minuter kvar så kom också matchvinnande 4-3.

Johan Gustafsson vaktade VIK-buren och räddade 22 av 26 skott.

Målskyttar Västerås: Lukas Zetterberg, Alexandre Lavoie, Mathias From