Marcus Eriksson gav Vita Hästen hopp
Publicerad: 2018-03-02
Marcus Eriksson låg bakom tre av målen när Vita Hästen vann mot Pantern och därmed skapade nytt hopp i kampen om platserna i Slutspelsserien.

Vita Hästen förlorade den viktiga streckmatchen mot Södertälje i tisdags, men sköt in nytt hopp i kampen om platserna i Slutspelsserien genom att 4-1-vinna mot Pantern.

Segern innebär inte att Vita Hästen avancerar i tabellen, man är kvar som tia, men avståndet upp till åttan MODO är bara en poäng med sex poäng kvar att spela om.

Marcus Eriksson ledde vägen mot Pantern.

Stjärnan spelade fram Johan Adolfsson till 1-0 och August Gunnarsson till 3-1 innan han själv satte spiken i kistan fram till 4-1 med knappa tre minuter kvar att spela.

Kevin Elgestål satte det matchvinnande 2-1-målet, en kasse som kom en och en halv minut efter Panterns 1-1-kvittering mitt i den tredje perioden.

Vita Hästen hade också fint målvaktsspel av Pontus Sjögren som motade 19 av 20 skott.

Trots förlusten så blev Pantern klara för spel i Slutspelsserien eftersom andra resultat gick lagets väg. Martin Janolhs sköt skåningarnas enda tröstmål.

Statistik: Vita Hästen - Pantern 4-1