Försäsong: Segrar för HV71, Västervik och Vita Hästen
Publicerad: 2021-09-15
Tre försäsongsmatcher spelades under onsdagskvällen och det blev segrar för HV71, Västervik och Vita Hästen.

Tingsryd - HV71 1-7

HV71 plockade en storseger i Nelson Garden Arena. Segersiffrorna mot Tingsryd skrevs till 7-1.

HV71 hade 2-0 efter första perioden och 5-0 efter andra perioden, och redan där var matchen givetvis avgjord. Både Simon Önerud och Jesper Kokkonen blev tvåmålsskyttar för bortalaget.

Alexander Lindelöf matade in tröstmålet för Tingsryd.

Målskyttar Tingsryd: Alexander Lindelöf
Målskyttar HV71: Simon Önerud 2, Jesper Kokkonen 2, Chad Billins, Jonathan Wikström, Jonathan Davidsson

Västervik - Nybro 4-3 (OT)

Västervik slog tillbaka Nybro med 4-3 efter övertid.

Backarna låg bakom tre av fyra mål för hemmalaget, där Martin Fransson dunkade in dubbla mål och där Hugo Gabrielson avgjorde tidigt på övertiden.

Västervik har därmed spelat klart under försäsongen.

Målskyttar Västervik: Martin Fransson 2, Myles Powell, Hugo Gabrielson

Almtuna - Vita Hästen 2-3

Vita Hästen slog tillbaka seriekonkurrenten Almtuna med 3-2 på bortaplan.

Norrköpingslaget låg under med 1-2, men lyckades vända. Alexander Falk dunkade in 2-2 innan Kevin Elgestål rakade in en retur fram till matchvinnande 3-2.

Båda lagen har en match kvar att spela under försäsongen.

Målskyttar Almtuna: Emil Berglund, Sebastian Benker
Målskyttar Vita Hästen: Johannes Nilsson, Alexander Falk, Kevin Elgestål