Pantern har gjort klart med fyra spelare
Publicerad: 2018-04-14
Pantern fortsätter att komplettera upp truppen och har nu gjort klart med fyra nya spelare inför kommande säsong.

Häromdagen gjorde Pantern klart med tre nya spelare - Alexander Pettersson, Villiam Haag och Axel Blomqvist - och nu presenterar man ytterligare fyra spelare.

Det handlar om målvakten Tim Hultstrand, backen Simon Ericsson samt forwardsen Oliver Olsson och Tony Pappila.

Hultstrand är från Trelleborg, har spelat juniorhockey i Malmö och har gjort ett par matcher i Pantern som inlånad sedan tidigare. Den gångna säsongen spelade 19-åringen i HockeyEttan med Skövde där han på 23 matcher släppte in 3,03 mål per match samt hade en räddningsprocent på 90,8 %.

Ericsson är från Tyringe och spelade den gångna säsongen juniorhockey i Malmö, men hann även med nio matcher som inlånad i Pantern. Nu blir 19-åringen en permanent Pantern-spelare.

Olsson producerade 35 poäng på 26 matcher med Malmös J20-lag den gångna säsongen. 19-åringen gjorde dessutom fyra matcher i SHL, korta utlåningssejourer till Kallinge/Ronneby och Hvidövre, samt representerade Juniorkronorna.

Pappila gick från Malmö till Västervik inför den gångna säsongen. 20-åringen spelade 20 matcher i Västervik, men var också utlånad till Lindlöven en hel del, och avslutade sedan säsongen med spel i Kristianstad där han sköt fyra mål på tio matcher.

"Spelare som vi tror kommer kunna ta nästa steg i sin utveckling och som bidrar till Panterns tanke i en bra mix mellan rutin och ung entusiasm", skriver Pantern på sin hemsida om de fyra nyförvärven.

Läs mer på Panterns hemsida

Jonas Gustavsson