Västerås tog en storseger mot Pantern
Publicerad: 2018-09-28
Västerås tog ledningen med 7-0 (!) i den första perioden mot Pantern och vann till slut hemmamatchen med hela 10-3.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Det skrala målskyttet har varit ett diskussionsämne i Västerås under inledningen av serien. Frågetecknen blåstest bort under fredagskvällen.

Västmanlänningarna vann med hela 10-3 (!) mot Pantern.

Starten var anmärkningsvärd. Isac Skedung tryckte in 1-0 redan efter 16 sekunder, efter en dryg minut gjorde Alexander Lindelöf 2-0 med ett backskott och efter tre och en halv minut dunkade Lukas Zetterberg in 3-0. Innan den första perioden var över hade Västerås glidit ifrån till osannolika 7-0 efter två mål av Marcus Bergman och samt kassar av Sebastian Benker och Jesper Johansson.

Till slut blev det alltså tvåsiffrigt efter att också Mikael Frycklund, Fredrik Johansson och Alexander Lindelöf (igen) gjort mål.

Västerås vann också skotten med 38-21 - och segern var lagets första trepoängare den här säsongen.