Häng med i snacket i Rinkside 3-appen
Publicerad: 2017-11-23
Svårt att få nog av hockeysnack nu när säsongen äntligen är igång? Då kan vi rekommendera mobiloperatören 3:s app ”Rinkside 3” där du dels kan snacka hockey med andra fans inför och under matcherna, och även få din röst hörd under pauserna i C Mores hockeysändningar.

I appen väljer du vilket lag och match du vill följa, och sitter du inte framför TV:n eller i arenan har du naturligtvis tillgång liverapportering från varje omgång direkt i appen. Jämte diskussionsforumet har du naturligtvis tillgång till tabellen och all statistik från de pågående matcherna.

Appen har blivit en naturlig matchingrediens för många av SHL:s och HockeyAllsvenskans supportrar. Här diskuteras tacklingar, räddningar och domslut i realtid samtidigt som matchen pulserar fram på isen. Dessutom har Rinkside 3 en direktkoppling till TV-sändningarna i C More. Appen har blivit ett sätt för expertkommentatorerna att hålla koll på vad som debatteras och samtidigt en plattform för att kunna ställa frågor direkt riktade till hockeypubliken.

Appen ger en helt annan direktkontakt med tittarna. En del twittrar, men långt ifrån alla. Det har saknats en lösning som funkar live och där den breda publiken finns. Nu kan fler bli involverade i Cmores sändning. Appen finns till både iPhone och Android och kan laddas ner gratis i App Store eller via Google Play.

Rinkside 3-appen är en del i 3:s hockeysponsring, där de förutom appen även erbjuder ett särskilt hockeyabonnemang till supportrarna i flera svenska klubbar. Genom att teckna t ex FBK-abonnemanget i Karlstad eller ett LHC-abonnemang i Linköping, bidrar fansen till talangutvecklingen i den valda klubben. 250 kr per abonnemang går direkt till tillbaka till klubben, och säsongen 2016/17 skänkte man knappt 2 miljoner kronor till talangutveckling i svensk hockey.

{!A}

Artikeln är publicerad i samarbete med Tre.

Läs mer om Rinkside 3

HockeyAllsvenskan