Olle Liss skriver nytt avtal med Björklöven

19 april 2020 17:00

Skarpskytten Olle Liss blir kvar i Umeå och har kritat under ett nytt avtal med Björklöven.


Supportrar till Björklöven samlade in 300 000 kronor på ett dygn.

Därmed kunde sportchefen Per Kenttä skriva kontrakt med kommande säsongs supporterspelare, och det blev Olle Liss.

Forwarden anslöt till Löven från österrikiska Dornbirn i december, smackade in tolv mål och 22 poäng på 24 matcher och blev en stor publikfavorit i A3 Arena. 27-åringens nya avtal med Björklöven är skrivet på ett år.

– Först av allt vill jag tacka alla supportrar som bidragit till insamlingen, jag är sjukt imponerad! Grymt kul att Olle fortsätter resan med oss. Fortsätter han som han avslutade säsongen har han goda utsikter att skapa sig legendstatus i Umeå. Typisk publikfavorit och med sin spetsegenskap i sitt skott så hoppas jag han kan skjuta in fler viktiga mål för oss i vinter, säger Björklövens sportchef Per Kenttä till klubbens hemsida.

Liss:

– Det är riktigt ärofyllt att bli Supporterspelare och det är ett kvitto på att man gjort något bra. Förrhoppningsvis är supportrarna nöjda med mig och ser något positivt hos mig. Jag har fått mycket mail och frågor innan det nu blev klart om jag skulle stanna i Björklöven. Vi har lite att ställa till rätta nästa säsong och vi får ta vid där vi slutade. Ambitionen är att vi ska steget upp till SHL nästa säsong för vi har ju som sagt ouppklarade affärer här i Björklöven.

Läs mer på Björklövens hemsida

» Transfercentralen - få full koll på silly season!