Albin Lundin klar för spel med Timrå

16 maj 2019 13:45

Timrå har gjort klart med centern Albin Lundin som hann med spel i Almtuna, Djurgården och Skellefteå den gångna vintern.


Albin Lundin kommer från en speciell säsong.

Han inledde hösten i Almtuna men hann bara göra fyra poänglösa matcher innan det blev en lånesejour i Djurgården följt av en lånesejour i Skellefteå. Centern levererade sju poäng på totalt 43 SHL-matcher.

Nu gör 23-åringen comeback i HockeyAllsvenskan och är klar för spel i Timrå.

– Albin är en center som har en bra karaktär och alltid gör jobbet åt båda hållen under matcherna. Han har spelat hos både Djurgården och Skellefteå i år och är en spelare jag tror på mycket i år, säger Timrås sportchef Kent Norberg till klubbens hemsida.

Lundin:

– Det känns väldigt bra att vara här och det ska bli otroligt kul att spela för Timrå. Jag har alltid gillat hur Timrå har spelat när man har stått på andra sidan rinken så det känns extra bra att vara på rätt sida nu. Laget känns spännande inför den kommande säsongen. Det är många unga spelare som vill framåt i sina karriärer, inklusive mig själv och med den inställningen så tror jag att det kan bli en rolig säsong för oss.

Läs mer på Timrås hemsida

» Transfercentralen - full koll på silly season!