Lendo ny partner till HockeyAllsvenskan
Publicerad: 2018-09-19
HockeyAllsvenskan är glada att välkomna Lendo som ny partner till Sveriges mest underhållande liga!

HockeyAllsvenskan och Lendo har tecknat ett avtal där Lendo går in som partner till HockeyAllsvenskan.

Lendo kommer primärt att synas på domarnas tröjor och hjälmar på över 400 matcher under den kommande säsongen 2018-2019.

– Glädjande att ytterligare ett företag ser att HockeyAllsvenskan är ett bra skyltfönster för deras produkter och verksamhet. HockeyAllsvenskan är publik- och intressemässigt den tredje största ligan i landet och bjuder på Sveriges mest underhållande ishockey. Vi välkomnar Lendo till hockeyfamiljen och ser fram mot ett mycket bra samarbete under det kommande året, säger Gabriel Niklasson, Kommersiell Chef på HockeyAllsvenskan.

Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare som samarbetar med fler än 25 banker och långivare. Lendos syfte är att öka transparensen på lånemarknaden och gör det möjligt för kunden att kunna jämföra erbjudanden och villkor från flera långivare med endast en kreditupplysning.

– Vi är mycket glada över vårt samarbete med HockeyAllsvenskan. Att sponsra domarna i HockeyAllsvenskan ger oss möjlighet att kommunicera med en bred målgrupp i en positiv miljö och samtidigt få möjlighet att stötta idrottsrörelsen, säger Hanna Neidermark på Lendo.

» Läs mer om Lendo

HockeyAllsvenskan