Athletic Work ny partner till HockeyAllsvenskan

17 september 2021 10:00

Athletic Work och HockeyAllsvenskan startar ett nytt samarbete som bygger på karriärcoachning för hockeyspelare. En unik satsning i Sverige!


Syftet med partnerskapet är att skapa ett gemensamt projekt där Athletic Work aktivt ska arbeta med spelarna i de HockeyAllsvenska klubbarna inom nedan områden:

... hjälpa spelarna att komma i gång med högskolestudier genom skräddarsydda utbildningar, möjlighet att läsa upp ämnen samt assistans vid processen kring att söka och bli antagen vid utvalda högskolor

... hitta arbete, såväl deltid som heltid, till spelare under karriären

... behjälpliga vid karriärplanering efter hockeykarriären

– Det är för mig oerhört viktigt att vi tar hand om våra spelare, dels under karriären men också att vi förbereder dom för ett liv efter hockeyn. Att med det här handfasta och konkreta upplägget kunna hjälpa våra spelare med utbildning och arbete känns verkligen fantastiskt och ligger helt i linje med vår önskan om att arbeta hållbart, säger Gabriel Monidelle VD HockeyAllsvenskan.

– Vi ser verkligen fram emot att starta upp karriärcoachning mot spelarna tillsammans med HockeyAllsvenskan. Det är också en ny typ av sponsorskap som inte bara bygger på exponering utan andra mervärden som framtiden för en aktiv spelare, säger Magnus Eriksson, VD Athletic Work.

Athletic Work blir under avtalsperioden officiell partner till HockeyAllsvenskan och exklusiv partner inom bemanningsbranschen. Avtalet löper fram till 2023-04-30. Förutom karriärcoaching kommer Athletic Work exponeras i HockeyAllsvenskans digitala kanaler samt mediakuber.